Indhold

Generelle vilkår

Vores vilkår og betingelser er gældende mellem vores brugere ("dig") og Once Upon Publishing AB ("vi" og "os"), mens du bruger tjenesterne og bestiller tryksager og produkter gennem Once Upon. Senest opdateret 01-04-2018. Hvis du har spørgsmål om Once Upon, funktionerne i appen eller om, hvordan du bestiller en bog, skal du gå til support afsnit, hvor du kan finde vores ofte stillede spørgsmål.

Generelle vilkår

Vores vilkår og betingelser er gældende mellem vores brugere ("dig") og Once Upon Publishing AB ("vi" og "os"), mens du bruger tjenesterne og bestiller tryksager og produkter gennem Once Upon. Senest opdateret 01-04-2018. Hvis du har spørgsmål om Once Upon, funktionerne i appen eller om, hvordan du bestiller en bog, skal du gå til support afsnit, hvor du kan finde vores ofte stillede spørgsmål.

Indhold